Het Materiaal van het de Draadnetwerk van China Chengke

      Kwaliteitsproducten/om de toekomst te creëren

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Anping Chengke Wire Mesh Equipment Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu

Anping Chengke Wire Mesh Equipment Co., Ltd.

1 2 3 4
Anping Chengke Wire Mesh Equipment Co., Ltd. Anping Chengke Wire Mesh Equipment Co., Ltd. Anping Chengke Wire Mesh Equipment Co., Ltd. Anping Chengke Wire Mesh Equipment Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Chengke
Aantal werknemers : 30~70
Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 60% - 70%

Opgericht in 2010, van het de Draadnetwerk van Anping Chengke wordt het Materiaalco., Ltd (vroeger van het de Vleklassen van Anping Changhong het Materiaalfabriek) gevestigd in de beroemde het schermgeboortestad van China - Anping-de Provincie, Anping-Provincie, Co., Ltd specialiseert zich in het veroorzaken van materiaal van het vleklassen, rij de het netto van het lassenmateriaal, prairie, het scherm wevend materiaal, het materiaal van het het schermponsen, het netwerk van de lassenmachine, het lassenmateriaal van het staalnetwerk en ander het schermmachines en materiaal. Wij kunnen volledig productontwerp vervaardigen, de deel assembleren het werken en machine, sterke versterkt technisch en de directe dienst kan aan de behoefte van de klant voldoen.
Mijn bedrijf heeft productiemateriaal vooruitgegaan en de technologie, verbetert het kwaliteitsbeheersysteem. Met uitstekende kwaliteit, redelijke prijs en de uitstekende dienst. Onze producten zijn uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Mexico, Nieuw Zeeland, het Midden-Oosten, Italië, Zuidoost-Azië en andere landen.
Ons team van de naverkoopdienst voorziet onze globale klanten van uitvoerige steun en hulp niet alleen in de materiaalinstallatie en het opdragen, maar ook door het leven van het technische personeel van uitstekende kwaliteit om de dienst ter plaatse voor materiaalonderhoud te verlenen. Het doel van onze zaken is de waarde van onze zaken te creëren door onze klanten van de producten en diensten te voorzien die aan hun behoeften voldoen, om de waarden en de dromen van de werknemers van de zaken te realiseren, en uiteindelijk grotere sociale uitkeringen tot stand te brengen.

Contactgegevens
Anping Chengke Wire Mesh Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Dring Zhang

Tel.: 86-187-3187-1113

Fax: 86-318-7617-875

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)